Schoolreis Londen

Een schoolreis naar Londen is zonder enige twijfel dé klassieker. En dat is natuurlijk niet voor niets! De veelzijdige stad heeft voor iedere leerling iets wils te bieden. Van cultuur tot avontuur en van educatie tot entertainment. Londen has it all!

De wereldstad kent veel unieke kenmerken, zoals de oude taxi’s, telefooncellen en dubbeldekker bussen, maar zit ook boordevol verrassingen. Wist je bijvoorbeeld dat Londen een heel groene stad is? Het heeft zelfs zoveel bomen, dat het officieel is erkend als bos.

Door onze jarenlange ervaring en specialisatie in schoolreizen naar Londen kennen wij alle ins en outs van de mogelijkheden. Samen maken we er voor de leerlingen een onvergetelijke reis van.
 

Neem direct contact op

Excursies Londen    Programma voor Londen

Het programma voor Londen kan worden samengesteld door te kiezen voor één of meer van de volgende bouwstenen: groen, cultuur, sport, taal en teambuilding. Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van het reisprogramma? Vraag dan digitale inspiratie op! Wij adviseren je graag en stellen op basis van jouw wensen een passend reisprogramma op. 

   

          

                    

             

Stuur mij inspiratie

"Al jaren organiseren wij voor onze vmbo leerlingen in de leeftijd van 14 tot 16 jaar een reis naar Londen. Met behulp van Munckhof worden we op de hoogte gehouden van nieuwe attracties en uitjes in Londen en hebben ze een groot netwerk van mogelijke eetgelegenheden voor grote groepen. Aanpassingen in onze wensen worden snel en adequaat aangepast in de reispapieren en onvoorziene zaken die tijdens een reis voorbij kunnen komen worden netjes opgelost door de behulpzame mensen van Munckhof. Hierdoor kun je de focus volledig op het groepsproces houden tijdens de reis."

Valuas College in Venlo – Jan van Uum en Irina Bouma

Bus ter illustratie    Vervoer naar Londen

Het vervoer naar Londen kan worden uitgevoerd per vliegtuig, trein of touringcar. 
 

Vliegtuig

Wij informeren je graag over de mogelijkheden voor vluchten naar Londen. We denken met je mee over de meest gunstige route en tijden voor je groep. Ook verzorgen wij desgewenst de transfers van en naar de luchthavens. We werken samen met diverse grote en kleine luchtvaartmaatschappijen, waardoor we je de beste optie kunnen aanbieden. We adviseren je de vliegreis tijdig bij ons aan te vragen. Des te eerder je kunt boeken, des te groter de kans op gunstige vluchttarieven voor jullie schoolreis naar Londen. 

 

Trein

Wanneer je met kleine groepen (tot 30 personen) reist, kan de trein een comfortabele manier van reizen zijn. De meeste treinstations bevinden zich in het stadscentrum. Wanneer je uit de trein stapt ben je dus precies waar je moet zijn. Bovendien mag je in de trein zoveel bagage meenemen als je kunt dragen. Ook is de trein een veel groener alternatief dan reizen met bijvoorbeeld het vliegtuig.

 

Touringcar

De touringcar is zonder twijfel het meest flexibele vervoersalternatief. Als je met de bus gaat, hoef je een stuk minder te regelen. De touringcar haalt je bij school op en zet je op de eindbestemming weer af. Daarnaast heb je alle leerlingen overzichtelijk bij elkaar en ben je onderaan de streep vaak het goedkoopst uit. Ook kun je de touringcar ter plaatse gebruiken voor vervoer tijdens excursies. 

Gezin ter illustratie    Verblijf in Londen

Het is altijd weer een afweging. Laten we de scholieren slapen bij gastgezinnen, of verblijft de groep scholieren als één groep gezamenlijk in één accommodatie? Het verblijf in Londen kan worden vormgegeven door een keuze te maken voor gastouders of een hostel.
       
Hostel

Voor het groepsgevoel en eventuele wens tot controle zijn hostels erg geschikt. Ook als het programma veel excursies bevat, kan het logistiek gezien wenselijk zijn om de groep op één locatie te hebben. Hostels hebben doorgaans kleine kamers met 3 tot 6 eenpersoonsbedden en een eigen badkamer met toilet en douche. Ze hebben een uitstraling die past bij de belevingswereld van de leerlingen en hebben een grote verscheidenheid aan faciliteiten. Wij informeren je graag over de mogelijkheden van hostels voor jouw schoolreis naar Londen. 

 

Gastouders

Met een verblijf bij gastouders zullen leerlingen meer het dagelijks leven en de cultuur ervaren van het land waar ze verblijven. Ze hebben immers intensiever contact door bij lokale mensen te overnachten. Ook voor het bevorderen van de Engelse spreekvaardigheid is het verblijf bij gastouders heel geschikt. De leerlingen verblijven op basis van volpension bij het gastgezin. Voor de lunch krijgen de leerlingen een lunchpakket mee. Wij adviseren je graag over het vinden van gastgezinnen voor jouw schoolreis naar Londen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Met ruim 15 jaar ervaring in het organiseren van meerdaagse (buitenlandse) schoolreizen, mag Munckhof zich de specialist noemen. De mogelijkheden die wij je kunnen bieden zijn enorm. Met onze betaalbare pakketreizen met diverse thema's kies je de reis die perfect bij jou past!

Heb je specifieke vragen over de mogelijkheden of zijn er andere wensen die je graag zou willen bespreken? Neem dan contact op met mij. Ik vertel je graag meer.

 

Neem contact op

Contactpersoon Londen schoolreis

Joëlla Theelen

                            Munckhof is aangesloten bij:

ANVR Logo       SGRZ logo        Calamiteitenfonds schoolreizen