Schoolreis Londen

  

Waarom Londen als schoolreis?

Een schoolreis naar Londen is zonder enige twijfel dé klassieker. En dat is natuurlijk niet voor niets! De veelzijdige stad heeft voor iedere leerling iets wils te bieden. Van cultuur tot avontuur en van educatie tot entertainment. Londen has it all!

De wereldstad kent veel unieke kenmerken, zoals de oude taxi’s, telefooncellen en dubbeldekker bussen, maar zit ook boordevol verrassingen. Wist je bijvoorbeeld dat Londen een heel groene stad is? Het heeft zelfs zoveel bomen, dat het officieel is erkend als bos.

Door onze jarenlange ervaring en specialisatie in schoolreizen naar Londen kennen wij alle ins en outs van de mogelijkheden. Samen maken we er voor de leerlingen een onvergetelijke reis van.
 


Neem direct contact op

Excursies Londen    Excursies in Londen


Graag adviseren we je over excursies in Londen die perfect zijn tijdens een schoolreis, op basis van jouw thema kunnen wij een passend reisprogramma opstellen. Hieronder staan enkele voorbeelden van excursies.

1. Jack The Ripper Tour

Een groot mysterie uit de geschiedenis van London, die bepalend is geweest voor de samenleving. Een seriemoordenaar, die brieven over de daden schreef, is nooit opgepakt voor zijn/haar moorden waardoor deze mythe ontstaan is. In deze spannende tour word je meegenomen door de straten en gebouwen waar dit verhaal zich afgespeeld heeft. Op deze interessante manier maken de leerlingen kennis met dit belangrijke stukje geschiedenis.

Schoolreis Jack the ripper excursie

Schoolkind in Londen

2. Musical op West End

Als je aan musicals denkt, denk je al gauw London. Al tientallen jaren komen de grootste en beste musicals uit deze stad. Enkele populaire voorbeelden zijn: The Lion King, Mary Poppins, Wicked, Les Miserables en Mamma Mia! Wat een mooie ervaring voor de leerlingen waarbij ze kennis maken met de Engelse taal.

3. Londen Eye

Dit enorme reuzenrad van 135 meter hoog, is één van de populairste bezienswaardigheden in London en hiermee de must-see tijdens een schoolreis in Londen. Door de gesloten cabines kun je tijdens alle weersomstandigheden de mooiste gebouwen van de stad bekijken. Bij mooi weer kun je tot 40 kilometer ver kijken en zie je onder andere de 3 luchthavens en 36 bruggen over de Theems. Maar ook de Tower Bridge, de Big Ben en Buckingham Palace zijn zichtbaar. Een spectaculaire manier om de stad te bekijken.

Londen Eye

"Al jaren organiseren wij voor onze vmbo leerlingen in de leeftijd van 14 tot 16 jaar een reis naar Londen. Met behulp van Munckhof worden we op de hoogte gehouden van nieuwe attracties en uitjes in Londen en hebben ze een groot netwerk van mogelijke eetgelegenheden voor grote groepen. Aanpassingen in onze wensen worden snel en adequaat aangepast in de reispapieren en onvoorziene zaken die tijdens een reis voorbij kunnen komen worden netjes opgelost door de behulpzame mensen van Munckhof. Hierdoor kun je de focus volledig op het groepsproces houden tijdens de reis."

Valuas College in Venlo – Jan van Uum en Irina Bouma

Bus ter illustratie    Vervoer naar Londen

Een schoolreis naar Londen wordt meestal per bus en ferry gemaakt. Een groot voordeel hiervan is dat de bus gedurende de hele reis beschikbaar is. Bovendien kennen onze chauffeurs de stad op hun duimpje. Andere optie om de oversteek te maken is per vliegtuig of trein. De reisdagen en tijden zijn voor alle opties flexibel. Afhankelijk van het programma kunnen we dit hier zo efficiënt mogelijk op aanpassen.
 

Gezin ter illustratie    Gastgezinnen en accommodaties in Londen

Wil je de leerlingen een unieke ervaring geven en ze optimaal kennis laten maken met de Engelse taal en cultuur? Kies dan voor een verblijf bij gastgezinnen. Wij werken samen met de beste local organizers die zorgvuldig de best passende gastgezinnen voor je uitzoeken. Natuurlijk hebben we ook vele opties voor hostels en hotels. Deze zijn vakkundig geselecteerd op basis van geschiktheid voor groepen leerlingen. Met de meest geboekte hostels en hotels hebben we goede en flexibele afspraken. We adviseren graag over wat het best bij jullie reis past!

Overige bestemmingen

De meest populaire bestemmingen vind je op onze website. In samenwerking met betrouwbare, lokale partners en onze schoolreis ervaringen willen we ook jouw reis naar één van de hoogtepunten van het schooljaar brengen. Op jouw verzoek maken we graag een offerte op maat: van vervoer tot accommodatie, van OV tickets tot theaterkaartjes, van workshops tot taallessen, legio mogelijkheden in excursies, van lunchpakketten tot dinercruises, etc.

Ben je toch op zoek naar een andere leuke schoolreisbestemming? Klik dan op onderstaande button om meer bestemmingen te bekijken.

 

Overige bestemmingen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Met ruim 15 jaar ervaring in het organiseren van meerdaagse (buitenlandse) schoolreizen, mag Munckhof zich de specialist noemen. De mogelijkheden die wij je kunnen bieden zijn enorm.

Heb je specifieke vragen over de mogelijkheden of zijn er andere wensen die je graag zou willen bespreken? Neem dan contact op met mij. Ik vertel je graag meer.

 

Neem contact op

Contactpersoon Londen schoolreis

Milou Klarenbeek

                            Munckhof is aangesloten bij:

ANVR Logo       SGRZ logo        Calamiteitenfonds schoolreizen