04-02-2016

Kennismakingsweekend naar Edinburgh

Altijd al een schoolreis naar Edinburgh willen organiseren? De ideale start van het organiseren is, om eerst zelf naar de bestemming te reizen. En dat kan: in samenwerking met DFDS Seaways kan jij ook met MGI Travel naar Edinburgh reizen.

Aan het einde van de middag, op donderdag 3 november 2016, vertrek je met MGI Travel vanuit IJmuiden naar Newcastle. Tijdens de heenreis zal door DFDS Seaways een presentatie worden verzorgd, waarin zij vertellen over de mogelijkheden aan boord en de bestemmingen Newcastle en Edinburgh. Met de groep dineer je aan boord. Onder het genot van een heerlijke maaltijd kun je met collega docenten en het team van MGI Travel ervaringen uitwisselen over reizen, bestemmingen, educatie etc. En uiteraard ben je verder vrij om de avond aan boord door te brengen en bijvoorbeeld een filmpje te pakken in de bioscoop. Wist je dat er aan boord van dit schip een orka onderzoekscentrum is?

Na het ontbijt en ontschepen op vrijdagochtend, rijdt de touringcar rechtstreeks naar Edinburgh. Onderweg geniet je van het schitterende landschap! Aan het begin van de middag arriveert de touringcar in Edinburgh. Het Mercure hotel is centraal gelegen en ideaal voor een stedentrip als deze. In de middag kan je deelnemen aan één van de volgende excursies (graag aanmelden bij inschrijving):

 • “Secrets of the Royal Mile walk”
 • Een Ghost wandeling
 • Entree tot Mary St. Close
 • Entree tot Edinburgh Castle
 • Een Ghost Bus tour

Voor docenten die interesse hebben in het verblijf bij gastgezinnen in Edinburgh, kunnen wij op verzoek een bezoek brengen aan de lokale organisatie. Neem hierover graag contact met ons op.

Op zaterdag vertrekt de touringcar om 12u00 zodat we op tijd in Newcastle kunnen inchecken voor de terugreis naar IJmuiden. Aan boord sluiten we het weekend af met een heerlijk diner met collega docenten en het MGI Travel team. Op zondagochtend 6 november zullen we weer aankomen in IJmuiden. 

Bij deelname met 2 personen: € 229 per persoon*

Bij deze prijs is het volgende inbegrepen:

 • Retour ferryovervaart met de nachtboten van DFDS Seaways.
 • Diner- en ontbijtpakket aan boord van de nachtboten op de heen- en terugreis.
 • Tweepersoonsbinnenhut aan boord van de nachtboten op de heen- en terugreis.
 • Comfortable bustransfer Newcastle-Edinburgh v.v.
 • Tweepersoonskamer in het Mercure hotel in Edinburgh inclusief ontbijt.
 • Keuze excursie in Edinburgh (zie hierboven).

Boek je een schoolreis voor tenminste 30 leerlingen naar Edinburgh of Newcastle bij MGI Travel voor 30 november 2016 en de schoolreis vindt plaats voor 30 oktober 2017, dan krijg je het bedrag voor één persoon gerestitueerd nadat die schoolreis heeft plaatsgevonden.
 
Gezien het beperkt aantal plaatsen, is dit aanbod voor Edinburgh geldig voor 2 personen per schoolvestiging. Deze kennismakingsreis gaat door bij tenminste 30 inschrijvingen.
 
Aanmelden kan via onze collega Hedy van der Stelt: hedy.vanderstelt@mgitravel.nl.

Deel deze pagina