21-03-2018

Gaat u mee op kennismakingsreis naar Londen en Brighton?

Van donderdag 18 t/m zondag 21 oktober organiseren we wederom een kennismakingsreis voor docenten naar Engeland. Dit keer zullen we niet één, maar twee steden bezoeken. We combineren het bruisende Londen met de heerlijke badplaats Brighton. Kortom, the best of both worlds!

Programma:

Op donderdagavond vertrekt u onder het genot van een drankje vanuit Hoek van Holland naar Harwich. Tijdens de overtocht heeft u de gelegenheid kennis te maken met het team van MGI Travel, collega reisorganisatoren en het schip van onze partner Stena Line.  

Na overnachting in uw eigen hut en het ontbijt, brengt de touringcar ons op vrijdagochtend na het ontschepen naar Brighton. Geniet onderweg van het schitterende landschap!

De rest van de dag en avond in Brighton kan op eigen gelegenheid worden doorgebracht.

Wij informeren u graag over interessante excursies en bezienswaardigheden. Indien u geïnteresseerd bent in een verblijf bij gastgezinnen voor uw schoolreis, kunnen wij op verzoek een bezoek aan de lokale organisatie voor u regelen.

De overnachting vindt plaats in het Youth Hostel van Brighton, centraal gelegen en ideaal voor een kort verblijf.

Op zaterdagochtend vertrekt de touringcar naar Londen, waar u de dag naar eigen invulling kunt doorbrengen. Tenslotte zal de bus aan het begin van de avond naar Harwich vertrekken, waar we aan boord het weekend gezamenlijk afsluiten met een heerlijk diner.

Ook voor de terugreis is er voor u een hut gereserveerd. Zondagochtend komt het schip aan in Hoek van Holland.

Kosten (bij deelname met 2 personen): € 219 per persoon*

Inbegrepen zijn:

  • Retour ferryovervaart met de nachtboot van Stena Line
  • Ontbijtbuffet aan boord op de heen- en terugreis
  • Tweepersoonsbinnenhut aan boord op de heen- en terugreis
  • Comfortable bustransfer Harwich-Brighton-London-Harwich
  • Tweepersoonskamer in het YHA Brighton inclusief ontbijt

Let op: we hebben slechts 50 plaatsen beschikbaar voor deze populaire kennismakingsreis. Vol = vol!

Wilt u zowel Londen en Brighton als onze dienstverlening leren kennen? Meld u dan snel aan via schoolreizen@munckhof.nl

* Boekt u bij MGI Travel een schoolreis voor tenminste 30 leerlingen, die plaatsvindt vóór 30 augustus 2019, dan krijgt u het bedrag voor één persoon gerestitueerd nadat die schoolreis heeft plaatsgevonden.

Gezien het beperkt aantal plaatsen, is dit aanbod geldig voor 2 personen per school/vestiging. Deze kennismakingsreis gaat door bij tenminste 30 inschrijvingen.
 

Deel deze pagina