11-04-2019

Expert in schoolreizen naar Italië

Een reis naar Italië is wat een school wel minstens één keer gedaan moet hebben!

Rome, stad vol geschiedenis

Neem Rome; Rome is een stad vol geschiedenis, het historisch stadscentrum bevindt zich op de werelderfgoedlijst van de UNESCO. Wist je dat Rome oorspronkelijk gebouwd is op zeven heuvels? Deze speelden een belangrijke rol in de Romeinse Mythologie, politiek en religie.
Als je Rome bezoekt vergeet dan Piazza Navona, Trevi Fontein, Forum Romanum, Colosseum en natuurlijk het beroemde Vaticaan aan het St. Pietersplein niet.

Volg een pizza workshop

Er is genoeg cultuur om in het oude Rome de hele dag op pad te zijn, maar vergeet niet om af en toe een welverdiende pauze te nemen en te genieten van het culinaire Rome.
Ga langs bij één van de vele restaurants waar ze verse pasta’s, pizza’s en heerlijke andere typische Italiaanse gerechten serveren. Of nóg beter, maak ze zelf! Wij kunnen een pizza workshop verzorgen voor de gehele groep.
Vergeet tijdens de reis ook niet om langs te gaan bij één van de lekkerste ijssalons om van een Gelato te genieten!

Reis ook buiten het hoogseizoen

Aan accommodaties in Rome is ook geen gebrek. In Rome bieden wij gastgezinnen aan, maar ook een leuke gezellige camping met veel faciliteiten, van hotels tot religieuze instituten.

De beste tijd om naar Rome te reizen is van april tot en met juni, september en oktober, dit zijn tevens ook de populairste maanden voor veel scholen. Probeer anders ook eens een keer in de maanden februari of november op reis te gaan. Dan is het laagseizoen en is de reis goedkoper, rustiger en heeft Rome nog steeds een aangename temperatuur.
Wil je met de school naar Rome wees er dan snel bij want in de populairste maanden zitten de accommodaties snel vol. 

Vraag naar de mogelijkheden

Ben je enthousiast geworden en zou je graag willen weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op zodat we een vrijblijvende offerte voor je kunnen opstellen.
Wij regelen uw gehele reis van vervoer, accommodaties tot aan een culinaire tour op bestemming.
 

Deel deze pagina
Meer blogs lezen?