25-01-2024

Beleef Londen door de ogen van onze experts!

Recent hadden vier van onze collega's - Lindy, Lotte, Susanne en Richèl - de unieke kans om Londen, een van onze meest geliefde bestemmingen, te ervaren. Dankzij een uitnodiging van ferrymaatschappij DFDS maakten ze de overtocht vanuit Calais naar Dover en reisden vervolgens door naar het bruisende hart van Londen.

Hun bezoek was de perfecte mix van werk en plezier. Naast productieve meetings met onze lokale partners en aanbieders, verkenden ze intensief de stad, door zelf gebruik te maken van de activiteiten en accommodaties die wij aan onze klanten aanbieden. Dit deden ze niet alleen om onze dienstverlening te verfijnen, maar ook om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Ze ondernamen een kerstfietstocht georganiseerd door Baja Bikes, een ervaring die een geheel nieuwe kijk op de stad bood. Ook bezochten ze verschillende hostels en hotels, waaronder het Premier Inn hotel, wat een populaire keten is voor groepsreizen naar Londen.

Het programma was gevuld met de magie van Londen: van het genieten van het adembenemende uitzicht in de London Eye tot het meeleven met de betoverende musical Wicked. Meetings met partners versterkten hun begrip van onze samenwerkingen. Door iconische highlights zoals de Big Ben en Tower Bridge te bezoeken, kregen ze een authentiek beeld van alles wat Londen onze groepen te bieden heeft.

Deze reis bracht niet alleen plezier, maar ook waardevolle inzichten. "Het heeft ons als team weer nieuwe ideeën en perspectieven gegeven, waardoor we onze klanten nog beter kunnen adviseren voor hun schoolreizen naar Londen," zeiden Lindy, Lotte, Susanne en Richèl.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een schoolreis naar Londen? Neem contact op met Munckhof Schoolreizen voor advies gebaseerd op echte ervaringen. Wij zorgen ervoor dat jouw schoolreis onvergetelijk wordt!

Deel deze pagina
Joëlla Theelen
Joëlla Theelen
Vragen of meer info?
Mail mij
+31 (0)77 324 76 05