28-11-2023

Persoonlijk advies vanuit eigen ervaring!

Bij Munckhof Groups & Incentives draait alles om het creƫren van authentieke reiservaringen. Dit betekent dat we niet alleen vertrouwen op onze uitgebreide kennis, maar ook op persoonlijke ervaringen. Daarom grijpen we elke kans aan om zelf de bestemmingen en activiteiten te ervaren die we aan onze klanten aanbevelen. Deze aanpak zorgt ervoor dat we advies kunnen geven dat niet alleen gebaseerd is op kennis, maar ook op eigen ervaring.

Onze collega's Richèl en Ellis hadden onlangs de unieke kans om Berlijn te verkennen, dankzij een uitnodiging van onze partner WelcomeBerlin Tours. Deze bijzondere reis bood hun een diepgaand inzicht in de activiteiten en accommodaties die populair zijn voor schoolreizen. 

Een van de hoogtepunten van hun bezoek was een fietstocht door Berlijn met Baja Bikes. Deze ervaring gaf hun een nieuwe kijk op de stad en hoe fietsen een perfecte manier is om de stad te verkennen. Vervolgens stond klimmen in Mount Mitte op het programma, een avontuurlijke activiteit die teamwork en actie combineert, en daardoor erg geschikt is voor schoolgroepen. Een bezoek aan de iconische tv-toren bood hun een adembenemend uitzicht over de stad, terwijl ze genoten van een verfrissend drankje op meer dan 200 meter hoogte. 

Een andere memorabele ervaring was de tour door de Berliner Unterwelten. Deze educatieve uitstap bood een unieke blik op de verborgen historische en architectonische schatten van Berlijn, ideaal voor educatieve reizen. De reis werd afgesloten met een verblijf in een van de Meininger Hotels, een van onze aanbevolen accommodaties, waardoor ze een goed beeld kregen van de verblijfsopties die we aan onze klanten aanbieden. 

"Deze reis was niet alleen erg leuk, maar ook zeer leerzaam. Het gaf ons als team waardevolle inzichten, die ons in staat stellen om nog beter gepersonaliseerd advies en begeleiding te bieden voor schoolreizen. We zijn enthousiast om deze ervaringen te delen en onze klanten te helpen bij het plannen van hun perfecte schoolreis. Met onze expertise en ervaring garanderen we dat jouw volgende schoolreis een onvergetelijke ervaring zal zijn," aldus Richèl en Ellis.

Heb je interesse in de mogelijkheden in op het gebied van schoolreizen in Berlijn? Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Deel deze pagina
Milou Klarenbeek
Milou Klarenbeek
Vragen of meer info?
Mail mij
+31 (0)77 324 76 05