20-04-2023

Lindy Cremers aan het woord

Als student kreeg Lindy een rondleiding door het Munckhof Business Travel kantoor in Venlo. Vanaf het eerste moment sprak het bedrijf haar aan en solliciteerde ze voor een stage als Travel Consultant. En met succes! Na haar stage kreeg ze de mogelijkheid om te blijven en dat deed ze.

Schoolreizen en incentives organiseren
“Samen met het team organiseer ik diverse reizen voor hogescholen en bedrijven. Dat doen we van A tot Z. Het vervoer, het verblijf, de restaurants en alle activiteiten. Wij zorgen ervoor dat de reis aansluit bij de wensen van de klant. Voor ons is niks te gek. Wanneer wij beschikken over de juiste contacten in het gewenste land, zijn wij bereid om groepsreizen tot aan de andere kant van de wereld te organiseren!
Ondanks dat Lille wellicht niet de eerste stad is waar je aan denkt bij het organiseren van een schoolreis, zijn er toch genoeg redenen te bedenken waarom dit een geschikte plek is:

Het eindresultaat dat telt
Ik krijg er energie van om iedere reis tot een goed einde te brengen. Iedere dag staan we klaar om passende reizen te organiseren. Tijdens het organiseren kan ik echt mijn creativiteit kwijt. Het is dan mooi om van niets, iets op te bouwen.
Ons werk start zodra er een aanvraag binnenkomt. Op dat moment schakelen we met leveranciers en stellen we een passende offerte op. Het is makkelijk om een reis te bedenken, maar je moet er ook voor zorgen dat de leveranciers het kunnen bieden. Dat is soms wel een uitdaging, maar wel een leuke uitdaging. 

Mensen maken Munckhof
Met ons dienstverlenend hart krijgen we dingen voor elkaar die anderen misschien niet voor elkaar krijgen. We gaan tot het uiterste om ervoor te zorgen dat de klant tevreden is. Het maakt niet uit op welke manier als het maar voor beide partijen goed geregeld is.”

Deel deze pagina
Milou Klarenbeek
Milou Klarenbeek
Vragen of meer info?
Mail mij
+31 (0)77 324 76 05