Wie zijn wij

Munckhof Techniek is een innovatieve, servicegerichte werkplaats voor het onderhoud van uw complete wagenpark.

Wij onderhouden alle merken personenauto's, bedrijfswagens, taxi’s, touringcars en (kleine) vrachtauto’s en onderscheiden ons door ons complete dienstenpakket: van APK tot schadebemiddeling en alle mogelijke reparaties tot het schoonmaken van de voertuigen in onze eigen wasstraat. Wij zijn ISO 9001, ISO 14001, RdW, LPK en F-Gas (STEK) gecertificeerd en zijn bovendien bezig om een BCT (Boordcomputer Taxi) inbouwstation te worden.

Service voorop

Service staat bij ons zeer hoog in het vaandel. Wij bouwen een dossier op van uw wagenpark en informeren u tijdig over de benodigde APK-keuringen en groot onderhoud. Daarnaast hebben we een 24-uur servicedienst en is er snel een monteur ter plaatse om u weer op weg te helpen.

Aantrekkelijke tarieven

Munckhof Techniek verzorgt onder andere het onderhoud en de reparaties voor het complete wagenpark van Munckhof. Doordat onze voorzieningen en mensen continu aanwezig zijn en wij veel van de werkzaamheden vooraf kunnen inplannen, bedienen wij andere bedrijven eenvoudig en voor een aantrekkelijk tarief. Bovendien profiteert u van de kennis en kunde van onze medewerkers die te allen tijde bijgeschoold worden en van de nieuwste technieken op de hoogte zijn.

Deel deze pagina