Certificaten

Kwaliteit staat bij Munckhof voorop

Kwaliteit kan op vele manieren worden omschreven. Bij Munckhof is de klant het uitgangspunt, waarop de kwaliteitszorg in de eerste plaats is gericht. Kiezen voor Munckhof betekent dan ook kiezen voor kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Dat kunnen we alleen garanderen omdat we in alle geledingen werken met gekwalificeerde en goed opgeleide mensen. Bovengemiddeld goede professionals die betrokken zijn en de taal van de klant spreken.

ISO 9001

Als ISO-gecertificeerd bedrijf werken we continu aan verbetering om een hoger kwaliteitsniveau te bereiken.  Om te kunnen voldoen aan de verwachtingen van de klant is het van groot belang dat er in de organisatie goede werkprocedures, instructies en afspraken zijn, zodat alle schakels van dienstverlening goed op elkaar aansluiten. Hierdoor zijn wij beter in staat die dienstverlening te leveren die we met de klant en de reizigers hebben afgesproken. Als ISO-9001 gecertificeerd bedrijf werken we continu aan verbetering om een hoger kwaliteitsniveau te bereiken.

ISO 14001

In 2011 heeft Munckhof het ISO14001 certificaat behaald. ISO14001 is de wereldwijd geaccepteerde norm van milieubeleid. Om het certificaat te behalen hebben strenge audits plaatsgevonden op alle locaties van Munckhof. In de gehele organisatie wordt tijdens de audits bekeken op welke wijze ons milieubeleid tot uiting komt. Zo zijn de afvalstromen bij onze werkplaatsen gecontroleerd, bekijkt de auditor de duurzaamheid van ons wagenpark en wordt de communicatie met medewerkers over milieu nagegaan.

Deel deze pagina