Bandenservice

De conditie van uw autobanden is bepalend voor uw rijcomfort en uw veiligheid. Met het juiste onderhoud van uw banden rijdt u niet alleen veiliger en comfortabeler; het gebruik van de juiste banden heeft bovendien een gunstig effect op uw brandstofverbruik.

Bandenservice

Om uw banden in optimale staat te houden is het belangrijk om deze regelmatig te controleren. Wij adviseren dan ook om zelf regelmatig uw bandenspanning te meten. Tevens is het handig om uw auto uit te lijnen en/of te balanceren. Als u veranderingen merkt in het weg- of stuurgedrag, is dit een teken om uw autobanden te laten controleren. Denk bijvoorbeeld aan een trillend stuur bij hoge snelheden, of als uw auto zwaar stuurt of trekt naar één kant. Ook bij twijfel kunt u bij ons terecht. Eventuele bandenlekken kunnen we dichten met Ride On.

Bandenwissel

Altijd rijden met optimaal comfort? Laat uw banden regelmatig wisselen. Door regelmatig uw voor- en achterbanden te wisselen haalt u het uiterste uit uw bandenset. Ze slijten dan gelijkmatiger waardoor de levensduur van uw banden langer is. Bovendien draagt het bij aan uw rijcomfort en veiligheid. Ook de wissel van uw zomerbanden, winterbanden of all-season banden zijn hier onderdeel van. Met deze seizoensgebonden wissel gaat u voorbereid de weg op. Tevens kunnen we de overgebleven zomer- of winterbanden voor u opslaan, indien gewenst. 

Neem contact met ons op voor een afspraak of meer informatie

Deel deze pagina