Het juiste adres voor onderhoud van uw auto

Munckhof Techniek is een innovatieve, servicegerichte autogarage in Horst. Wij onderhouden graag uw auto, ongeacht het merk of soort. Zo voeren wij onderhoud uit voor alle personenauto’s, bedrijfswagens, taxi’s, touringcars en (kleine) vrachtauto’s.

Garage in Horst voor particulieren

Achter het hoofdkantoor van Munckhof in Horst, vindt u de moderne en volledig uitgeruste werkplaats van Munckhof Techniek. Hier werken onze vakmannen dagelijks aan het onderhoud en reparaties van voertuigen. U kunt als particulier bij ons terecht voor:

Waarom Munckhof Techniek?

  • Kwaliteit staat voorop
    Wij werken met gekwalificeerde en goed opgeleide monteurs. Onze vakmannen worden continu bijgeschoold en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken. Bovendien beschikt Munckhof Techniek over een breed scala aan keurmerken, waarmee we de kwaliteit van onze dienstverlening kunnen garanderen.

  • Extra service
    Service staat bij ons zeer hoog in het vaandel. Wij bouwen een dossier op van uw auto en informeren u tijdig over de benodigde APK-keuringen en groot onderhoud. Daarnaast profiteert u als klant van extra services zoals een leenauto (tegen vergoeding) of onze bemiddeling daartoe en onze haal/brengservice.

  • Aantrekkelijke tarieven
    Munckhof Techniek verzorgt naast particulieren, onder andere het onderhoud en de reparaties voor het complete wagenpark van Munckhof. Doordat onze voorzieningen en mensen continu aanwezig zijn en wij veel van de werkzaamheden vooraf kunnen inplannen, bedienen wij particuliere klanten eenvoudig en voor een aantrekkelijk tarief.

Deel deze pagina