Wij zijn er voor u!

Het coronavirus houdt iedereen bezig. Een situatie die impact heeft op de gezondheidszorg, economie maar ook op (zaken)reizen. We begrijpen dat er vragen zijn over wat de mogelijke gevolgen voor geplande en toekomstige (zaken)reizen zijn. Munckhof ondersteunt reizigers hierin en staat klaar om vragen over reizen te beantwoorden. Belt u ons gerust!

Deze pagina wordt dagelijks geüpdate. 

Al onze medewerkers worden dagelijks geïnformeerd met juiste informatie vanuit RIVM, ANVR en Ministerie van Buitenlandse Zaken. Daarnaast zijn wij op de hoogte van het (omboekings-)beleid van onze leveranciers en staan wij nauw met ze in contact. Op basis hiervan adviseren wij onze reizigers en proberen we alles in goede banen te laten verlopen.

Om u van dienst te zijn hebben we de belangrijkste websites voor u op een rijtje gezet. Wij adviseren u om deze als informatiebron te hanteren.

  • RIVM: Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu zet zich in voor een gezonde bevolking in een gezonde leefomgeving. Zij zijn de ‘trusted advisor’ voor de samenleving en daarmee de enige volledig betrouwbare bron rondom het coronavirus.
     
  • Ministerie van Buitenlandse Zaken: Geeft reisadviezen voor landen of gebieden waar het coronavirus is gevonden. Daarnaast nemen diverse landen op dit moment maatregelen ter beperking van de verspreiding van het coronavirus. Reizigers die op reis gaan kunnen hiermee geconfronteerd worden.
     
  • IATA: International Air Transport Association. Op deze website vindt u per land de actuele maatregelen, die overigens niet alleen toezien op de situatie van het coronavirus.

Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Deel deze pagina