Overzicht EXP meetings

Gedurende het jaar organiseren wij vele EXP meetings waarin allerlei items met betrekking tot Total Result of Travel aan bod komen.

Denk daarbij aan bijeenkomsten waarin we u op de hoogte brengen van de laatste trends betreffende zakenreizen, events waarin we u in contact brengen met onze leveranciers en samenwerkende partijen, maar ook aan korte cursussen met betrekking tot zakenreizen.

Benieuwd naar hoe deze EXP meetings verlopen? Bekijk dan een aantal verslagen van meetings die in de afgelopen periode gehouden zijn:

Seminar 'Veilig op Zakenreis' 2018

In samenwerking met Eindhoven Airport, Amadeus en VNO NCW organiseerden wij een seminar gericht op veiligheid en preventie van zakenreizigers. Het publiek werd uitgebreid geïnformeerd over dit thema door o.a. Expat Preventive, iSOS, het Ministerie van Buitenlandse Zaken en de voormalig directeur van Malaysia Airlines ten tijde van vliegramp MH17. Lees meer over dit event in het artikel van Zakenreis magazine

Klantreis Groningen-Kopenhagen

Na het succes van de eerste klantreis naar Kopenhagen in november 2016, heeft Munckhof in samenwerking met Groningen Airport Eelde, Nordica en Amadeus een tweede reis georganiseerd. Zes relaties van kantoor Delfzijl hebben de verbinding Groningen Airport Eelde – Kopenhagen, die inmiddels een half jaar in de lucht is, kunnen uitproberen. Ook zij hebben de voordelen ervaren om via een regionale luchthaven rechtstreeks naar Kopenhagen te reizen.

Tesla Event 2017

Voor de tweede keer in successie organiseerde Munckhof een Executive Event op de productie locatie van Tesla in Tilburg. Tijdens het event maakten relaties van Munckhof kennis met Tesla en werd door professor Herman Mensink van de NHTV Breda University of Applied Sciences een toelichting gegeven op de zorgplicht van organisaties bij zakenreizen.

Business Travel Partner Event 2016

Het Munckhof Business Travel Partner Event was ook in 2016 een groot succes. Ruim 100 relaties van Munckhof en vele medewerkers waren aanwezig in het Fata Morgana paleis van de Efteling, waar het evenement voor de tweede keer op rij gehouden werd.

Travel Management en Tapas

Onze EXPmeetings vormen een belangrijke basis voor het creëren van extra contactmomenten met onze klanten. Zo organiseerden wij onlangs een “Tapas sessie” op het kantoor van Munckhof Business Travel Deventer zodat klanten en medewerkers elkaar beter konden leren kennen.

Tesla Event 2016

Donderdag 4 februari 2016 organiseerden we samen met onze technologiepartner Amadeus een executive event in de Tesla productielocatie in Tilburg. Het evenement had als thema ‘the future of travel’ en bestond naast een keynote speech van Luc Pannecoeck, General Manager van Amadeus, ook uit een testdrive met een Tesla Model S en een factory tour door de fabriek.

Business Travel Partner Event 2015

Tijdens het event werden ruim 100 relaties van Munckhof geïnformeerd over de laatste trends en ontwikkelingen bij luchtvaartmaatschappijen, hotelketens, autoverhuurbedrijven en andere leveranciers die onderdeel zijn van het internationaal zakenreizen. Daarnaast maakten de relaties kennis met het vaste klantteam van Munckhof waarmee ze dagelijks contact hebben.

Positieve ervaringen tijdens EXP meeting Groningen Eelde – Londen Southend

Zeven relaties van Munckhof Business Travel Delfzijl mochten mee op reis naar Londen dankzij Groningen Airport Eelde, London Southend Airport, Holiday Inn Southend Airport en FlyBe. Zij hebben de voordelen ervaren om via een regionale luchthaven rechtstreeks naar Londen te reizen.

Klanten sparren met elkaar tijdens ontbijtsessie

In het kader van ‘Experts meet Experts’ nodigt Munckhof klanten en medewerkers uit om met elkaar te sparren over een business travel onderwerp. Dit keer werd tijdens een informele en interactieve ontbijtsessie gesproken over (de toekomst van) het organiseren van zakenreizen.

EXP meeting op Düsseldorf Airport

Op 18 september 2014 organiseerde Munckhof Business Travel een bijzondere EXP meeting op de luchthaven van Düsseldorf.
Een select gezelschap van Munckhof relaties kreeg een exclusief programma voorgeschoteld.

Business Travel Partner Event 2014

Op 12 juni 2014 vond het Business Travel Partner Event plaats. Tijdens dit evenement werden bezoekers in een kort tijdbestek bijgepraat over de laatste ontwikkelingen in de zakenreisbranche.

Cliënt Event Appingedam

Jaarlijks organiseren wij vele EXP meetings en client events. Dit zijn bijeenkomsten waarin we u op de hoogte brengen van de laatste trends betreffende Total Result of Travel en waarbij we u in contact brengen met onze leveranciers en samenwerkende partijen.
Donderdag 13 maart vond er in Appingedam een Client Event plaats, waar door een deelneemster een leuk verslag van is gemaakt.

Ook deelnemen aan onze evenementen?

Mocht u interesse hebben om in de toekomst één van onze EXP meetings bij te wonen dan horen wij dat graag. Stuur dan een e-mail met uw NAW-gegevens naar sales@munckhof.nl. Op het moment dat er nieuwe EXP meetings gepland staan, zal er contact met u opgenomen worden. Door u te abonneren op onze zakelijke nieuwsbrief bent u ook altijd tijdig op de hoogte van de evenementen die wij organiseren.  

Deel deze pagina