Op wintersport als schoolreis

Wintersport als schoolreis; geef uw leerlingen een onvergetelijke ervaring. Van snowboarden, (après) skiën, rodelen tot genieten van het uitzicht.

Geniet u van uw tijd in de bergen, dan verzorgen wij de organisatie!

Op wintersport schoolreis

Een zorgeloze wintersportreis boek je bij Munckhof Groups & Incentives. Geniet van het geweldige uitzicht in de bergen en laat de leerlingen op een sportieve manier kennis maken met andere culturen. Wat is er nou leuker voor de leerlingen dan een week vol fun in de sneeuw met hun leeftijdgenoten? Een herinnering voor het leven!

Onze ‘gouden formule’ is de vertrouwde service van Munckhof Groups & Incentives en onze partner die al 25 jaar zeer ervaren is in wintersportreizen voor scholen. Alle reizen worden op maat gemaakt. Hierbij staat de wens van de school centraal en adviseren wij graag in alle mogelijkheden die wij kunnen bieden.

Vraag een offerte aan of stel uw vragen hier


Wintersport activiteiten en de verhuurservice van materiaal

    Skiën en Snowboarden

De ene leerling staat liever op de latten en de andere leerling is meer van het snowboarden. Daarbij heeft de één wat meer ervaring dan de ander. Gelukkig zijn alle opties mogelijk met Nederlandssprekende leraren. Elk jaar is er een vast team van leraren die de ALO opleiding volgen.

    Rodelen

Rodelen is onlosmakelijk verbonden met wintersport. De meest bijzondere en spannede variant is het avondrodelen. Overal in Oostenrijk zijn wel verlichte rodelbanen waar je in de avond met veel plezier naar benden kunt roetsjen.

    Après ski

Ook de après-ski mag niet ontbreken tijdens deze week. Na een lange en actieve dag op de berg is het tijd voor wat ontspanning en gezelligheid. Dit wil je met een groep leerlingen natuurlijk goed organiseren. Vraag daarom naar alle mogelijkheden die wij bieden!

    Verhuurservice

Onze partner is altijd in Oostenrijk. Zij zijn met een team ter plaatse om het materiaal uit te delen en mocht het nodig zijn, kan er altijd geruild worden.

Het materiaal is nooit ouder dan 1 jaar. Alle populaire ski en snowboardmerken worden aangeboden. Of je nu een beginner bent of al jarenlang van de piste gaat, er is voor iedere leerling een passende set. Er wordt ervoor gezorgd dat al het verhuur materiaal is afgesteld en voorzien is van naamlabels. Dit betekent dat de groep niet naar de lokale verhuur hoeft en bespaart zo veel kostbare ski tijd. Geen wachttijden maar direct de berg op!

Accommodatie

In Oostenrijk kunnen wij in ieder skigebied diverse accommodaties aanbieden. Daarbij is er door de jaren heen een fantastische relatie opgebouwd met de beste jeugdherbergen. Er is een breed aanbod met alle mogelijkheden.

Wil je een accommodatie aan de piste of op de berg? Of liever buiten het dorp? Geen probleem! Informeer jezelf bij ons over de mogelijkheden, we denken graag mee met jouw wensen

Vervoer bij wintersport

Je schoolreis naar de bergen kun je het beste beginnen met de bus. Met een luxe touringcar wordt de groep opgehaald door de ervaren chauffeurs. Zij vinden het leuk om met een groep jongeren van en naar Oostenrijk te reizen. Het voordeel van een busreis is dat de bagage gemakkelijk mee kan en dat de bus beschikbaar is tijdens de gehele reisweek. Munckhof Groups & Incentives, heeft als onderdeel van Munckhof Groep, beschikking over eigen (luxe) bussen. We verzorgen daarom niet alleen de organisatie van wintersport reizen, maar ook het vervoer zodat je nergens naar om hoeft te kijken.

Uiteraard bieden wij ook de mogelijkheid om vliegtickets en transfers ter plaatse te boeken. Wij denken graag mee met wat het beste bij de school past.

Deel deze pagina
Milou Klarenbeek
Milou Klarenbeek
Vragen of meer info?
Mail mij
+31 (0)77 324 76 05