Op wintersport als schoolreis?

Wintersport als schoolreis; geef uw leerlingen een onvergetelijke ervaring. Van snowboarden, (après) skiën, rodelen tot genieten van het uitzicht.

Zorgeloze wintersport als schoolreis

Een zorgeloze wintersportreis boek je bij Munckhof Groups & Incentives. Geniet van het geweldige uitzicht in de bergen en laat de leerlingen op een sportieve manier kennis maken met andere culturen. Wat is er nou leuker voor de leerlingen dan een week vol fun in de sneeuw met hun leeftijdgenoten? Een herinnering voor het leven!

Onze ‘gouden formule’ is de vertrouwde service van Munckhof Groups & Incentives en onze partner die al 25 jaar zeer ervaren is in wintersportreizen voor scholen. Alle reizen worden op maat gemaakt. Hierbij staat de wens van de school centraal en adviseren wij graag in alle mogelijkheden die wij kunnen bieden.

Neem direct contact op

Wintersport activiteiten en de verhuurservice van materiaal

1. Skiën en Snowboarden

De ene leerling staat liever op de latten en de andere leerling is meer van het snowboarden. Daarbij heeft de één wat meer ervaring dan de ander. Iedereen heeft van tevoren zijn/haar maat, gewicht en voorkeur voor skiën of snowboarden doorgegeven. Hierdoor is al het materiaal direct klaar voor gebruik. Mocht er onverhoopt iets zijn met het materiaal of wil de leerling liever skiën in plaats van snowboarden, dan kan er gemakkelijk geruild worden. Na het uitdelen van de skipassen is het tijd om de piste op te gaan! Elk jaar is er een vast team van Nederlandssprekende leraren die de ALO opleiding volgen, zij zullen de leerlingen alle kneepjes van de sport leren.

Schoolreis Jack the ripper excursie

Apres ski

2. Rodelen en Après ski

Rodelen is onlosmakelijk verbonden met wintersport. De meest bijzondere en spannede variant is het avondrodelen. Overal in Oostenrijk zijn wel verlichte rodelbanen waar je in de avond met veel plezier naar benden kunt roetsjen.

Ook de après-ski mag niet ontbreken tijdens deze week. Na een lange en actieve dag op de berg is het tijd voor wat ontspanning en gezelligheid. Dit wil je met een groep leerlingen natuurlijk goed organiseren. Vraag daarom naar alle mogelijkheden die wij bieden!

3. Verhuurservice

Onze partner is altijd in Oostenrijk. Zij zijn met een team ter plaatse om het materiaal uit te delen en mocht het nodig zijn, kan er altijd geruild worden.

Het materiaal is nooit ouder dan 1 jaar. Alle populaire ski en snowboardmerken worden aangeboden. Of je nu een beginner bent of al jarenlang van de piste gaat, er is voor iedere leerling een passende set. Er wordt ervoor gezorgd dat al het verhuur materiaal is afgesteld en voorzien is van naamlabels. Dit betekent dat de groep niet naar de lokale verhuur hoeft en bespaart zo veel kostbare ski tijd. Geen wachttijden maar direct de berg op!

Schoolreis Jack the ripper excursie

Bus ter illustratie    Vervoer bij wintersport

Je schoolreis naar de bergen kun je het beste beginnen met de bus. Met een luxe touringcar wordt de groep opgehaald door de ervaren chauffeurs. Zij vinden het leuk om met een groep jongeren van en naar Oostenrijk te reizen. Het voordeel van een busreis is dat de bagage gemakkelijk mee kan en dat de bus beschikbaar is tijdens de gehele reisweek. Munckhof Groups & Incentives, heeft als onderdeel van Munckhof Groep, beschikking over eigen (luxe) bussen. We verzorgen daarom niet alleen de organisatie van wintersport reizen, maar ook het vervoer zodat je nergens naar om hoeft te kijken.
 

Uiteraard bieden wij ook de mogelijkheid om vliegtickets en transfers ter plaatse te boeken. Wij denken graag mee met wat het beste bij de school past.
 

Gezin ter illustratie    Accommodaties

In Oostenrijk kunnen wij in ieder skigebied diverse accommodaties aanbieden. Daarbij is er door de jaren heen een fantastische relatie opgebouwd met de beste jeugdherbergen. Er is een breed aanbod met alle mogelijkheden.

Wil je een accommodatie aan de piste of op de berg? Of liever buiten het dorp? Geen probleem! Informeer jezelf bij ons over de mogelijkheden, we denken graag mee met jouw wensen

Overige bestemmingen

De meest populaire bestemmingen vind je op onze website. In samenwerking met betrouwbare, lokale partners en onze schoolreis ervaringen willen we ook jouw reis naar één van de hoogtepunten van het schooljaar brengen. Op jouw verzoek maken we graag een offerte op maat: van vervoer tot accommodatie, van OV tickets tot theaterkaartjes, van workshops tot taallessen, legio mogelijkheden in excursies, van lunchpakketten tot dinercruises, etc.

Ben je toch op zoek naar een andere leuke schoolreisbestemming? Klik dan op onderstaande button om meer bestemmingen te bekijken.

 

Overige bestemmingen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Met ruim 15 jaar ervaring in het organiseren van meerdaagse (buitenlandse) schoolreizen, mag Munckhof zich de specialist noemen. De mogelijkheden die wij je kunnen bieden zijn enorm.

Heb je specifieke vragen over de mogelijkheden of zijn er andere wensen die je graag zou willen bespreken? Neem dan contact op met mij. Ik vertel je graag meer.

 

Neem contact op

Contactpersoon Londen schoolreis

Milou Klarenbeek

                            Munckhof is aangesloten bij:

ANVR Logo       SGRZ logo        Calamiteitenfonds schoolreizen