Vervoer

Iedere schoolreis vraagt om passend vervoer. Wij werken daarom samen met meerdere vervoerspartijen om ervoor te zorgen dat de reis vlekkeloos verloopt. Graag lichten we de verschillende mogelijkheden toe.

Touringcar

Wij werken nauw samen met een aantal gerenommeerde busmaatschappijen door heel Nederland, waaronder uiteraard ons zusterbedrijf Munckhof Reizen. Deze bedrijven zetten in op kwaliteit en veiligheid en zijn in het bezit van het Keurmerk Touringcarbedrijf. Dit keurmerk staat o.a. garant voor: de veiligheid van de touringcars, naleving van de rij- en rusttijdenwet en goed opgeleide chauffeurs die regelmatig worden bijgeschoold. Aangezien veel scholen een contract hebben met een lokale busmaatschappij, kunnen wij een offerte in- en exclusief busvervoer toesturen.

Touringcars in het buitenland

Voor jullie transfers naar de haven of luchthaven en/of dagexcursies maken wij gebruik 
van gerenommeerde busmaatschappijen ter plaatse.

Keurmerk Touringcarbedrijf

Munckhof voert het Keurmerk Touringcarbedrijf, een kwaliteitslabel waarvoor jaarlijks strenge controles door onafhankelijke controle-instellingen worden uitgevoerd. Maar ook de Rijksdienst voor het Wegverkeer en de Inspectie Verkeer en Waterstaat zien er op toe dat de eisen volledig correct worden nageleefd.

Ferry

Uiteraard verzorgen wij ook jullie overtocht naar Groot Brittannië. MGI Travel is officieel agent van de volgende ferrymaatschappijen met bijbehorende zeeroutes:

Calais - Dover v.v.
Calais - Folkestone v.v.
Calais/Duinkerken - Dover v.v.
Hoek van Holland - Harwich v.v.
IJmuiden - Newcastle v.v.
Rotterdam - Kingston upon Hull v.v.

Deel deze pagina

Openbaar vervoer

Wij verzorgen op een groot aantal bestemmingen, zoals Londen, Berlijn, Praag en Rome, tickets voor openbaar vervoer voor jullie. Deze tickets worden dan afgestemd op het programma en de route.

Vliegtuig

Je vliegt vanuit Nederland, België of Duitsland in een oogwenk naar een groot aantal bestemmingen. Wij bieden de voordeligste en beschikbare lijndienstverbindingen en chartertickets naar alle bestemmingen. Bij het boeken van vliegreizen is het wel van belang, dat je al bij boeking het juiste aantal deelnemers en namen weet. Hiermee kunnen onnodige annuleringskosten worden voorkomen. Deze optie is met name interessant voor kleinere groepen en uiteraard voor bestemmingen binnen Europa.

Vliegtickets van low cost airlines als Easyet en Transavia kunnen we verzorgen. Wij plaatsen de reservering en vragen de benodigde gegevens bij jou op. Denk daarbij aan het aanleveren van namen, paspoortnummers en het inchecken.