Surfkamp

Op zoek naar een unieke invulling voor een schoolreis? Waarom gaan jullie niet op surfkamp! Deze bijzondere en sportieve reis zullen jouw leerlingen niet snel vergeten. 

Om deze fantastische ervaring te realiseren, werken wij samen met diverse surfkampen. Deze surfkampen zijn uitermate geschikt voor schoolreizen en zijn gevestigd in Ameland, Oyambre (Spanje) en diverse locaties in Frankrijk. Onder begeleiding van gediplomeerde surfleraren zullen jouw leerlingen het surfen binnen de kortste keren onder de knie krijgen.


Neem direct contact op

   Voorbeeld van het reisprogramma:


Graag adviseren we je over een surfkamp schoolreis. Op basis van jouw wensen kunnen wij een passend reisprogramma opstellen.

1: Surflessen

Tijdens een surfkamp kunnen de surflessen natuurlijk niet ontbreken. Iedere les wordt gegeven onder leiding van een professionele instructeur. Het surfmateriaal zit bij de lessen inbegrepen.

Tijdens de lessen leert de groep op een interactieve manier hoe ze gebruik horen te maken van het surfboard. Aandacht en veiligheid staan hierbij voorop. Binnen no time zullen jouw leerlingen het surfen beheersen.

Munckhof touringcar

Surfles

2: Spellen en relaxen

De surfkampen zijn gelegen op mooie plekken in de natuur, altijd vlak aan de zee. Op het terrein valt er genoeg te beleven voor de leerlingen. Neem bijvoorbeeld deel aan een sportieve competitie in de vorm van een beach volleybal toernooi of een van de andere leuke activiteiten. Even bijkomen? De surfkampen hebben allemaal een lounge-area waar je lekker tot rust kan komen.

3: Excursies

De surfkampen bevinden zich allemaal in een prachtige omgeving. Tijdens de schoolreis is er voldoende tijd om deze omgeving te ontdekken. Afhankelijk van de locatie van het surfkamp kunnen wij passende excursies in de buurt verzorgen. Doe bijvoorbeeld een wadloopexcursie in Ameland, ga cultuur snuiven in een van de omliggende Franse kustplaatsen, of maak een fietstocht naar San Vicente de la Barquera, een oude vissershaven en vroeger één van de belangrijkste havensteden in Spanje. Informeer naar de mogelijkheden bij jouw gewenste bestemming.

Hossegor

Bus ter illustratie    Vervoer

De surfkampen zijn goed bereikbaar met de bus. Het voordeel hiervan is dat de bus beschikbaar is tijdens de gehele schoolreis. Ook kennen onze chauffeurs deze streek en zorgen ze voor veilige in- en uitstapplaatsen. Mocht de voorkeur uit gaan naar reizen per trein, verzorgt Munckhof de treintickets en route om comfortabel te reizen. Wil je liever wat sneller naar Spanje of Frankrijk? Wij zoeken graag naar de best passende vluchttijden binnen het gestelde budget. Tevens verzorgen wij ter plaatse de transfers of de juiste route met het openbaar vervoer. Laat ons weten waar de voorkeur naar uit gaat!
 

Gezin ter illustratie    Accommodaties

Tijdens de schoolreis verblijven jullie op de surfkampen. Hier slapen jullie in ruime surflodges of -tenten. Afhankelijk van de locatie en groepsgrootte worden de lodges ingericht met bedden of moeten de leerlingen zelf een matras meenemen. Het terrein is voorzien van een sanitair gebouw met douches en toiletten en beschikt daarnaast over lounge areas, sportfaciliteiten en een bar. Het verblijf is inclusief ontbijt, lunch en diner.

Bekijk hier de surfkamp foto's van Ameland, Oyambre en Frankrijk.

Overige bestemmingen

De meest populaire bestemmingen vind je op onze website. In samenwerking met betrouwbare, lokale partners en onze schoolreis ervaringen willen we ook jouw reis naar één van de hoogtepunten van het schooljaar brengen. Op jouw verzoek maken we graag een offerte op maat: van vervoer tot accommodatie, van OV tickets tot theaterkaartjes, van workshops tot taallessen, legio mogelijkheden in excursies, van lunchpakketten tot dinercruises, etc.

Ben je toch op zoek naar een andere leuke schoolreisbestemming? Klik dan op onderstaande button om meer bestemmingen te bekijken.

 

Overige bestemmingen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Met ruim 15 jaar ervaring in het organiseren van meerdaagse (buitenlandse) schoolreizen, mag Munckhof zich de specialist noemen. De mogelijkheden die wij je kunnen bieden zijn enorm.

Heb je specifieke vragen over de mogelijkheden of zijn er andere wensen die je graag zou willen bespreken? Neem dan contact op met mij. Ik vertel je graag meer.

 

Neem contact op

Contactpersoon Londen schoolreis

Milou Klarenbeek

                            Munckhof is aangesloten bij:

ANVR Logo       SGRZ logo        Calamiteitenfonds schoolreizen