Rondreis door Schotland

  

Waarom naar Schotland als schoolreis?

Tegenwoordig willen we zoveel mogelijk zien van een bestemming in een zo’n kort mogelijke tijd. We willen cultuur met natuur combineren maar tegelijkertijd mag het programma niet té vol worden gepland. Een rondreis door Schotland is hiervoor dé oplossing!

Reis per nachtboot of vliegtuig naar Schotland en vervolg de reis per touringcar richting het midden van het land, naar de Schotse Hooglanden.


Neem direct contact op


Excursies Schotland    Excursie voorbeeld in Schotland

Graag adviseren we je over excursies in Schotland, op basis van jouw thema kunnen wij een passend reisprogramma opstellen. Hieronder staat een voorbeeld van een reis door Schotland.

Natuur in Schotland

Overnacht in een jeugdhostel midden in de prachtige natuur en plan allerlei (sportieve) activiteiten. Fiets- en wandeltochten zijn er in overvloed, maar denk bijvoorbeeld eens aan een natuurreservaat bezoeken onder begeleiding van een lokale Ranger. Dit is een échte kenner van de omgeving en hij of zij kan jullie van alles vertellen!

Bij minder goed weer houden wij natuurlijk rekening met een alternatieve invulling van het programma.

Rome schoolreis

Schotland schoolreis

Cultureel vervolg

Vervolg de rondreis naar de hoofdstad Edinburgh om hier een aantal nachten in gastgezinnen te verblijven. Het spreekt voor zich dat er in deze levendige stad voldoende excursies, activiteiten en bezienswaardigheden te vinden zijn.

Overige bestemmingen

De meest populaire bestemmingen vind je op onze website. In samenwerking met betrouwbare, lokale partners en onze schoolreis ervaringen willen we ook jouw reis naar één van de hoogtepunten van het schooljaar brengen. Op jouw verzoek maken we graag een offerte op maat: van vervoer tot accommodatie, van OV tickets tot theaterkaartjes, van workshops tot taallessen, legio mogelijkheden in excursies, van lunchpakketten tot dinercruises, etc.

Ben je toch op zoek naar een andere leuke schoolreisbestemming? Klik dan op onderstaande button om meer bestemmingen te bekijken.

 

Overige bestemmingen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Met ruim 15 jaar ervaring in het organiseren van meerdaagse (buitenlandse) schoolreizen, mag Munckhof zich de specialist noemen. De mogelijkheden die wij je kunnen bieden zijn enorm.

Heb je specifieke vragen over de mogelijkheden of zijn er andere wensen die je graag zou willen bespreken? Neem dan contact op met mij. Ik vertel je graag meer.

 

Neem contact op

Contactpersoon Londen schoolreis

Milou Klarenbeek

                            Munckhof is aangesloten bij:

ANVR Logo       SGRZ logo        Calamiteitenfonds schoolreizen