Excursies en meer

Uiteraard kunnen wij excursies, stadsrondritten, entree voor attracties, theater, shows en restaurantmaaltijden op voorhand reserveren. Het voordeel is, dat je ter plaatse niet contant hoeft te betalen en in de rij hoeft te staan.

Je hoeft alleen de door ons verstrekte voucher te overhandigen. Op veel bestemmingen zijn een aantal musea gratis, wij adviseren jou hier graag over.

Schoolbezoek

Op aanvraag kunnen wij lessen of een schoolbezoek verzorgen op vele gepubliceerde bestemmingen. Dit kunnen taallessen zijn of lezingen en workshops, afgestemd op jullie wensen, lesprogramma en het niveau van de leerlingen.

Workshops en backstagetours

In Londen biedt Munckhof ruim 15 verschillende workshops variërend van een dans- of acteerworkshop tot Musical Workshops en een Masterclass Workshop over Shakespeare.

Ook bieden wij in samenwerking met de Londense theaters een aantal verschillende Backstage Tours (bijv. achter de schermen in het Theatre Royal Drury Lane). Zowel de Workshops als de Tours worden begeleid door crew- of cast members.

Hebben jullie interesse in een workshop of backstage tour tijdens de schoolreis? Vraag dan meer informatie aan bij schoolreizen@munckhof.nl

Deel deze pagina