Overige dagtrips

Er zijn vele mogelijkheden voor dagtrips naar België, Frankrijk en Duitsland.

Dagtrip Keulen

Net over de grens ligt Keulen. Deze stad is beroemd om de rijke geschiedenis, maar ook haar cultureel en architectonisch erfgoed. In Keulen staat een van de oudste universiteiten van Europa. Een bezoek aan de Dom mag niet worden overgeslagen. Ook heel beroemd is de 150 jaar oude dierentuin van Keulen met bijzondere diersoorten. De meeste bezienswaardigheden liggen in de Altstadt: musea, waaronder het chocolademuseum en het Romeins Germaans museum. Combineer deze stad met een sportieve middag in een Kletterwald (klimbos) en jullie dagtrip is geslaagd!

Dagtrip Parijs

Jullie kunnen kiezen voor een retourreis met de Thalys waarbij jullie door het landschap van Nederland, Belgie en Frankrijk reizen tot Parijs. Een andere mogelijkheid is om per touringcar 's nachts te reizen.

Betreed de trappen bij de Sacré-Couer, struin langs de Seine, bezichtig de meesterwerken in het Louvre, bewonder de Notre-Dame, fotografeer of beklim de Eiffeltoren. Voor iedereen die sneller door Parijs wil, bieden we ook fietstochten met gids aan. Dit kan ook Nederlandstalig.

Deel deze pagina