Groot Brittannië

Groot Brittannië leent zich uitstekend voor dagtochten naar Londen, Canterbury en Cambridge.

Dagtrip Londen

Je kunt kiezen voor een retour overtocht met de nachtboten van Stena Line inclusief hutaccommodatie. Vanaf Harwich zijn jullie in minder dan 2 uur in Londen. Dit betekent een volledige dag in Londen van ochtend tot de vroege avond. En 's avonds reist jullie groep comfortabel weer naar Hoek van Holland.

Een andere mogelijkheid is om per touringcar 's nachts te reizen. Ook hierbij arriveren jullie in de ochtend in Londen. De chauffeur zal overdag in zijn/haar hotelkamer slapen en in de late avond weer richting Nederland rijden. 

Dagtrip Cambridge

Stap aan boord van de comfortabele nachtboten van Stena Line. 's Avonds stappen jullie aan boord en in de vroege ochtend ontschepen jullie in Harwich. De reistijd naar Cambridge bedraagt ongeveer 90 tot 120 minuten. Dit betekent een volle dag in Cambridge van ochtend tot de vroege avond. En 's avonds reizen jullie als groep comfortabel weer naar Hoek van Holland.

Dagtrip York

Met de nachtschepen van P&O Ferries genieten jullie van een gezellige overtocht. Als het mooi weer is, kun je genieten op het dek van de ondergaande zon (of voor de vroege vogels: de opkomende zon). Aan het begin van de avond vertrekt het schip vanuit Rotterdam Europoort naar Kingston-upon-Hull, waar deze in de ochtend arriveert. Ongeveer 2 uur later staan jullie in het typisch Engelse York. Aan het einde van de middag vertrekken jullie weer naar de haven van Hull, waar het schip aan het begin van de avond vertrekt. In de ochtend kan de groep ontschepen in Rotterdam Europoort.

Dagtrip Canterbury

Een dagtrip naar Canterbury is mogelijk per touringcar. Deze idyllische Engelse plaats heeft veel historie en biedt voldoende excursiemogelijkheden om een dag te vullen. Jullie vertrekken vanaf de locatie aan het einde van de nacht om dezelfde avond laat terug te keren (dit is sterk afhankelijk van de vertreklocatie).

Dagtrip Newcastle

Met de ferry naar Newcastle zijn jullie in no time in het noordelijkste puntje van Engeland. Een dagtrip naar Newcastle is goed te combineren met de ferry van DFDS Seaways. Vanaf de haven is het minder dan een half uurtje rijden om in het centrum van Newcastle te komen. Newcastle biedt interessante excursies: Seven Stories, Ouseburn farm, Great North Museum (journey of our planet & people), Beamish (living museum of the North) of the Aquarium. En vergeet niet om een bezoek aan Life Science Centre te brengen. Aan het einde van de middag vertrekt de ferry weer richting IJmuiden.

Deel deze pagina