Weer op schoolreis? Dit zijn de mogelijkheden

Op dit moment draait alles rondom het coronavirus en neemt (school)reizen nog steeds onzekerheid met zich mee. Het is daarom van belang om goed geïnformeerd te zijn. Op deze pagina vind je de meest actuele informatie. Ook laten we graag zien wat Munckhof op dit moment voor je kan betekenen.

Bestemmingen

Ieder land hanteert zijn eigen coronabeleid, waardoor het vaak onoverzichtelijk is welke regels waar gelden. Op de interactieve kaart van Safeture zie je per bestemming welke actuele maatregelen er gelden. Deze tool biedt de juiste kaders voor het plannen van een volgende schoolreis naar een specifieke bestemming.

Klik op onderstaande button of op de afbeelding om de interactieve kaart te openen.

Maatregelen per bestemming

Reisadviezen

Het ministerie van Buitenlandse Zaken voorziet in een passend reisadvies voor iedere bestemming. Het coronavirus is één van de risico’s die momenteel veel invloed heeft op het veiligheidsadvies. Via onderstaande buttons vind je per bestemming informatie over de risico’s en alle andere belangrijke informatie over het reisadvies. Daarnaast hebben we de informatie van de overheidsinstanties van veel voorkomende bestemming voor je op een rijtje gezet.

Reisadvies Verenigd Koninkrijk  UK Government
Reisadvies Frankrijk  French Government
Reisadvies België Diplomacy Belgium
Reisadvies Spanje Ministry of Spain
Reisadvies Polen Poland Government
Reisadvies Italië Ministry of Health Italy
Reisadvies Duitsland German National Tourist Board


Klik hier voor alle reisadviezen

Overige handige links

Flexibele voorwaarden

Munckhof vindt het belangrijk om je zo goed mogelijk te informeren en te ondersteunen. Wij benaderen per reis de leveranciers met de vraag om flexibele voorwaarden. Zo kunnen wij de reis langer in optie houden. Wij kunnen niets garanderen, maar het streven is om tot 4 weken voor vertrek flexibel te zijn. Hiermee zorgen we ervoor dat de school (en ook de ouders) een minder groot financieel risico lopen.

Wat kan Munckhof nu voor je betekenen?

Wij begrijpen dat het onderwerp schoolreizen vanwege alle onzekerheden vragen oproept. Daarom gaan we graag met je in gesprek over de mogelijkheden voor jouw specifieke situatie. We kunnen dan kijken naar mogelijkheden voor een buitenlandse schoolreis, maar we hebben ook vele opties voor binnenlandse schoolreizen. Doordat Munckhof beschikt over een eigen touringcar divisie, hebben we ook hierin vele opties. We komen graag met je in contact

Deel deze pagina

Milou Klarenbeek
Milou Klarenbeek
Vragen of meer info?
Mail mij
+31 (0)77 324 76 05