Weer op schoolreis? Dit zijn de mogelijkheden

Op dit moment draait alles rondom het coronavirus en neemt (school)reizen nog steeds onzekerheid met zich mee.

Het is daarom van belang om goed geïnformeerd te zijn. Op deze pagina vind je de meest actuele informatie. Ook laten we graag zien wat Munckhof op dit moment voor je kan betekenen.
Deel deze pagina

Maatregelen per bestemming

Ieder land hanteert zijn eigen coronabeleid, waardoor het vaak onoverzichtelijk is welke regels waar gelden. Op de interactieve kaart van Safeture zie je per bestemming welke actuele maatregelen er gelden. Deze tool biedt de juiste kaders voor het plannen van een volgende schoolreis naar een specifieke bestemming.

Gebruik de kaart hieronder om de maatregelen voor uw bestemming te bekijken

Flexibele voorwaarden

Munckhof vindt het belangrijk om je zo goed mogelijk te informeren en te ondersteunen. Wij benaderen per reis de leveranciers met de vraag om flexibele voorwaarden. Zo kunnen wij de reis langer in optie houden. Wij kunnen niets garanderen, maar het streven is om tot 4 weken voor vertrek flexibel te zijn. Hiermee zorgen we ervoor dat de school (en ook de ouders) een minder groot financieel risico lopen.

Reisadviezen

Het ministerie van Buitenlandse Zaken voorziet in een passend reisadvies voor iedere bestemming. Het coronavirus is één van de risico’s die momenteel veel invloed heeft op het veiligheidsadvies. Via onderstaande buttons vind je per bestemming informatie over de risico’s en alle andere belangrijke informatie over het reisadvies. Daarnaast hebben we de informatie van de overheidsinstanties van veel voorkomende bestemming voor je op een rijtje gezet.

Reisadvies Verenigd Koninkrijk  UK Government Reisadvies België Diplomacy Belgium
Reisadvies Frankrijk  French Government Reisadvies Spanje Ministry of Spain
Reisadvies Polen Poland Government Reisadvies Duitsland German National Tourist Board
Reisadvies Italië Ministry of Health Italy


Klik hier voor alle reisadviezen


Overige handige links

Wat kan Munckhof nu voor je betekenen?

Wij begrijpen dat het onderwerp schoolreizen vanwege alle onzekerheden vragen oproept. Daarom gaan we graag met je in gesprek over de mogelijkheden voor jouw specifieke situatie. We kunnen dan kijken naar mogelijkheden voor een buitenlandse schoolreis, maar we hebben ook vele opties voor binnenlandse schoolreizen. Doordat Munckhof beschikt over een eigen touringcar divisie, hebben we ook hierin vele opties. We komen graag met je in contact.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Met ruim 15 jaar ervaring in het organiseren van meerdaagse (buitenlandse) schoolreizen, mag Munckhof zich de specialist noemen. De mogelijkheden die wij je kunnen bieden zijn enorm.

Heb je specifieke vragen over de mogelijkheden of zijn er andere wensen die je graag zou willen bespreken? Neem dan contact op met mij. Ik vertel je graag meer.

 

Neem contact op

Contactpersoon Londen schoolreis

Milou Klarenbeek