van Oers United

Bij Munckhof gaat de klant voor alles en dat is absoluut te merken!

Van Oers United

Van Oers United is een internationaal opererende leverancier en producent van jaarrond verse groenten. Ze is al decennialang actief op de Europese markt en daarbuiten. De intensieve samenwerking met eigen en collega teeltbedrijven staat bij van Oers United garant voor de kortst mogelijke en snelste keten hetgeen resulteert in optimale versheid.

Van taxi tot ticket

Van Oers United boekt het hele spectrum aan faciliteiten voor een zakenreis bij Munckhof.  Munckhof verzorgt taxidiensten van en naar de luchthaven, hotelboekingen, huurauto’s en vliegtickets voor van Oers United.

Persoonlijke 24/7 bereikbaarheidsdienst

Mevrouw Wolf, Directiesecretaresse, licht de keuze voor Munckhof toe: “Wij hebben gekozen voor Munckhof vanwege hun persoonlijkheid. De travel consultants staan altijd klaar voor hun klant en proberen het best mogelijke uit elke boeking te halen, niets is teveel. Wat wij vooral van toegevoegde waarde vinden bij Munckhof, is dat de 24/7 bereikbaarheidsdienst persoonlijk is. Bovendien neemt Munckhof ons veel uit handen, zoals het wijzigen van tickets en het kijken naar de beste tarieven online. De belangrijkste elementen die maken dat we tevreden zijn over de samenwerking, zijn het snelle handelen, de persoonlijke sfeer en het feit dat Munckhof altijd voor de scherpste tarieven gaat. Bij Munckhof gaat de klant voor alles en dat is absoluut te merken!”

www.vanoersunited.com

Deel deze pagina
Meer blogs lezen?
Ivo Dusch
Ivo Dusch
Vragen of meer info?
Mail mij
+31 77 397 4258