Select Voyages

Voor onze gasten is het belangrijk dat ze een goede service krijgen, vandaar dat we met Munckhof samenwerken.

Select Voyages verzorgt uiteenlopende riviercruises in binnen- en buitenland. Er worden onder andere reizen georganiseerd over de mooiste rivieren in Europa, zoals de Donau, Rijn, Moezel en Elbe. Met de acht eigen schepen van Select Voyages is comfort en een sfeervolle ambiance tijdens de reizen gegarandeerd, zodat de gasten zich volledig op hun gemak voelen.

Select Vervoer

Munckhof is al enkele jaren de vervoerspartner van Select Voyages in het verzorgen van het Select Vervoer. Dirkje van Hattem van Select Voyages licht toe: “We bieden het Select Vervoer aan voor onze gasten. Dit houdt in dat mensen die met een cruise meegaan thuis met de taxi opgehaald worden en direct naar de aanlegplaats van het schip gebracht worden. We organiseren dit als aanvullende service voor onze gasten. Munckhof krijgt van ons een week voor vertrek alle informatie over de gasten en verzorgt de planning. Twee dagen voor vertrek wordt de gast gebeld om de ophaaltijd door te geven. Vervolgens zorgt Munckhof ervoor dat de ritten netjes uitgevoerd worden.”

Toegevoegde waarde

“Het Select Vervoer is echt een toegevoegde waarde voor de gast. Ze worden direct thuis opgehaald en naar het schip gebracht. Ze hoeven niet na te kijken hoe het openbaar vervoer loopt of familie in te schakelen om ze te brengen. Daar hebben ze geen omkijken meer naar.”

Prettige samenwerking

“De samenwerking die we met Munckhof hebben is gewoon goed. Voor de gasten is het belangrijk dat ze een goede service krijgen, vandaar dat we met Munckhof samenwerken. Het is gewoon goed georganiseerd. De planning is goed, de ritten zijn goed, bussen zijn goed. Het verloopt allemaal prima!” 

Voor meer informatie over Select Voyages: www.select-voyages.nl

Deel deze pagina