Rijk Zwaan

Ik wil altijd grip houden op het reisbeleid en de kosten van het reizen. Munckhof ondersteunt ons daarbij.

Rijk Zwaan is een internationaal groenteveredelingsbedrijf met ruim 2600 medewerkers in 30 verschillende landen. Het hoofdkantoor van de organisatie is gevestigd in De Lier, waar ook alle internationale activiteiten aangestuurd worden. Rijk Zwaan is een familiebedrijf en dat uit zich in de bedrijfscultuur, de motivatie van de medewerkers en het verantwoordelijkheidsgevoel van de organisatie. Rijk Zwaan is letterlijk en figuurlijk een gezonde organisatie die bijdraagt aan de wereldvoedselvoorziening en het verhogen van groenteconsumptie.

Internationale reizen

Voor de internationale reizen werkt Rijk Zwaan onder meer samen met Munckhof. Munckhof organiseert voor Rijk Zwaan het parkeren op luchthavens, de autohuur en vliegtickets voor de zakenreizen. Hans Holleman, Travel Manager bij Rijk Zwaan: “Ik vind het belangrijk om altijd grip te hebben op het reisbeleid en de kosten van het reizen. Munckhof ondersteunt daarbij door mij maandelijks een rapport te sturen met het besparingspotentieel. Van ieder voordeliger alternatief dat Munckhof heeft aangeboden wordt geregistreerd om welke reden er voor een optie tegen hogere kosten is gekozen. Deze rapportage biedt waardevolle sturingsinformatie per dienst en per individu om de totale kosten van de reizen te verlagen.”

Samenwerken met team

Voor Rijk Zwaan is het vaste klantteam van Munckhof in Schiedam 24/7 beschikbaar om reizen te organiseren. “Het persoonlijke contact vinden we prettig. De travel consultants gaan tot het uiterste om het beste uit elke boeking te halen. Ze denken actief met ons mee en vinden vaak creatieve besparingsmogelijkheden. Ook kunnen we erop vertrouwen dat alle aspecten van de reis goed geregeld zijn en wordt er actief gestuurd op het reisbeleid dat we afgesproken hebben. Uit ons periodieke tevredenheidsonderzoek blijkt dat onze medewerkers graag met Munckhof samenwerken en ik kan dit bevestigen. De samenwerking met Munckhof loopt al jaren zeer prettig.”

www.rijkzwaan.com
 

Deel deze pagina