Fancom

De online booking tool biedt ons de mogelijkheid om ook zelf een reis te boeken, terwijl we voor het meer ingewikkelde werk altijd kunnen blijven terugvallen op ons eigen “Fancom team”.

Fancom gaat wereldwijd voorop in de ontwikkeling van automatiseringssystemen voor de veehouderij. Het doel van het bedrijf is om voor haar klanten de optimale condities te creëren, zowel in de stal als voor de bedrijfsvoering. Dat doet zij door hun systemen voor klimaatbeheersing, voerautomatisering, biometrie en datamanagement zodanig op elkaar af te stemmen dat ze elkaar versterken en de ondernemer er optimaal profijt van heeft, waarbij ook dierwelzijn de hoogste aandacht krijgt. Fancom streeft naar een duurzame veehouderij, nu en in de toekomst.

Jarenlange samenwerking voor zakenreizen

Fancom is actief in meer dan 40 landen in de wereld en reist veelvuldig de wereld over. Vanaf 2000 maakt Fancom daarbij gebruik van de diensten van Munckhof, waaronder Travel Management System i:Mo in combinatie met boekingen van zakenreizen via het team. Daarnaast werkt Fancom ook nauw samen met Munckhof Groups Desk voor het organiseren van groepsreizen.

Efficiëntie en kostenbesparing

Kim Reijnen, Executive Secretary bij Fancom, deelt haar ervaringen: “Door de jarenlange samenwerking kennen we elkaar intussen erg goed, wat het boekingsproces snel en efficiënt maakt. De online booking tool biedt ons daarbij de mogelijkheid om ook zelf een reis te boeken, terwijl we voor het meer ingewikkelde werk altijd kunnen blijven terugvallen op ons eigen “Fancom team”.  Munckhof denkt altijd met ons mee en kijkt daarbij naar het grote geheel. Waar is nog meer efficiëntie te behalen? Kunnen we nog ergens kosten besparen? Hoe kunnen we de reiziger zoveel mogelijk ontzorgen? Dit waarderen wij erg en wij hopen dan ook nog lang samen te werken.”

www.fancom.com

Deel deze pagina
Meer blogs lezen?
Ivo Dusch
Ivo Dusch
Vragen of meer info?
Mail mij
+31 77 397 4258