Agro Reizen

Wij waarderen in het bijzonder de goede (meedenk)contacten die wij vooraf met Munckhof als organisatie hebben en de betrokkenheid van de chauffeurs tijdens de reis.

Agro Reizen is dé reisorganisatie voor de agrarische sector. De deelnemers aan de reizen hebben meestal een agrarische achtergrond of interesse hierin. Het reisaanbod van Agro Reizen bestaat uit zowel bus- als vliegreizen naar bestemmingen binnen en buiten Europa. Behalve toeristische bezoeken worden er op elke reis ook een aantal agrarische bezoeken gemaakt. Naast het grote eigen aanbod aan agrarische reizen, organiseert Agro Reizen ook diverse lezersreizen voor magazines als Trekker, Het Schaap en Landleven onder het label Boerderij Lezersreizen.

Touringcarvervoer

Agro Reizen heeft met Munckhof een samenwerking op het gebied van touringcarhuur. Voor de georganiseerde groepsreizen door Europa worden touringcars en chauffeurs van Munckhof ingezet. Daarnaast denken de medewerkers van Munckhof met Agro Reizen mee over de praktische invulling van de reizen.

Meedenkend vermogen en betrokken chauffeurs

De heer Ton ter Horst, Managing Director bij Agro Reizen, is zeer te spreken over de samenwerking met Munckhof: “Wij waarderen in het bijzonder de goede (meedenk)contacten die wij vooraf met u als organisatie hebben en de betrokkenheid van de chauffeurs tijdens de reis.”

www.agroreizen.nl

Wilt u meer weten over onze service en diensten?

Maak een afspraak

Deel deze pagina
Meer blogs lezen?
Paul Timmermans
Paul Timmermans
Vragen of meer info?
Mail mij
+31 77 397 4252