Weer op zakenreis? Dit zijn de mogelijkheden

Veel internationale zakenreizen zijn inmiddels weer opgestart. Voor organisaties is het essentieel om zo goed mogelijk geïnformeerd te zijn. Via deze pagina voorzien wij u van de meest actuele informatie.

Actuele informatie airlines, bestemmingen en reisadviezen

Airlines

Veel vliegroutes zijn inmiddels weer opgestart. Hiermee gepaard gaat dat enkele airlines en luchthavens nog wel maatregelen opstellen. Denk hierbij aan hygiënemaatregelen van de airlines en luchthavens zelf, maar ook voorzorgsmaatregelen die belangrijk zijn voor de reizigers. Daarnaast bieden veel airlines flexibele voorwaarden, door bijvoorbeeld kosteloos te kunnen omboeken of annuleren.

Via onderstaande button vindt u per airline en airport informatie over hun maatregelen.

Klik hier voor meer informatie per airline

Klik hier voor meer informatie per airport

Bestemmingen

Ieder land hanteert zijn eigen coronabeleid, waardoor het vaak onoverzichtelijk is welke regels waar gelden. Via de interactieve kaart van Safeture ziet u per bestemming welke actuele maatregelen er gelden. Deze tool biedt de juiste kaders voor het plannen van een volgende reis naar een specifieke bestemming.

Klik op onderstaande button of op de afbeelding om de interactieve kaart te openen.

Klik hier voor meer info per bestemming

Reisadviezen

Voorkom verrassingen op reis. Het ministerie van Buitenlandse Zaken voorziet in een passend reisadvies voor iedere bestemming. Het coronavirus is één van de veiligheidsrisico’s die momenteel veel invloed heeft op het advies. Via onderstaande button vindt u per bestemming informatie over de risico’s en alle andere belangrijke informatie in het reisadvies.

Klik hier voor alle actuele reisadviezen

Overige handige links 

Wat kan Munckhof nu voor u betekenen?

Wij begrijpen dat het onderwerp zakenreizen vanwege alle onzekerheden vragen oproept. Daarom gaan we graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor uw specifieke situatie. Veiligheid, gezondheid en kosten zijn voor veel organisaties belangrijke pijlers als het gaat om de herstart van het zakenreizen. Als expert in zakenreizen denken we hierover graag met u mee. Lees ter inspiratie alvast één van onze blogs.

Let op: Bovenstaande informatie is voor u verzamelend vanuit een service intentie. Munckhof is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de juistheid of tijdigheid van de dienstverlening van de genoemde aanbieders en informatiebronnen.

Deel deze pagina

Klik op bovenstaande afbeelding om de interactieve kaart te openen.