11e van de 11e

Op de 11e van de 11e is het eindelijk weer zover. De opening van het carnavalseizoen! Munckhof biedt u een unieke kans om tegen een zeer aantrekkelijk tarief met de bus naar Maastricht te reizen om samen met andere carnavalvierders het seizoen te openen!

Voor slechts € 11,50 per persoon reserveert u een plek voor een retourreis met vertrek vanaf diverse plekken in Noord-Limburg. U kunt zich individueel inschrijven via onderstaand formulier. Maak gebruik van deze aanbieding, reserveer snel en betaal direct!

Munckhof verzorgt voor u op zondag 11 november 2018 een busreis naar het Vrijthof in Maastricht.

De prijs is als volgt en de betaling dient te geschieden na ontvangst van uw reserveringsbevestiging. Gegevens daarvoor vindt u in de mail. Neemt u op de reisdag de bevestiging van de reservering mee die u na invullen van het formulier per mail ontvangt.

Busreis (retour): € 11,50 p.p. 

U wordt 's morgens vanuit de verschillende opstapplaatsen opgehaald, waarna u door rijdt naar Maastricht. Rond 10.15 uur zult u daar arriveren. Om 20.30 uur vertrekt de touringcar weer naar de opstapplaatsen. 

Nb. Het opstapschema wordt gesplitst in kortere routes aan de hand van het aantal passagiers per opstapplaats. U hoeft dus niet het hele opstapschema te doorlopen voor u naar Maastricht afreist. Afhankelijk van de aanmeldingen kan het zijn dat opstaptijden veranderen. Als dat het geval is zullen wij contact met u opnemen.

Deel deze pagina

11e van de 11e