04-07-2014

Leerlingenvervoer Uithoorn en Aalsmeer naar Munckhof

Munckhof heeft de aanbesteding gewonnen voor het leerlingenvervoer in de gemeenten Uithoorn en Aalsmeer.

Munckhof heeft de aanbesteding gewonnen voor het leerlingenvervoer in de gemeenten Uithoorn en Aalsmeer. Het betreft het vervoer van circa 140 leerlingen vanuit de gemeenten naar scholen in de omgeving. De opdracht start volgend schooljaar en heeft een looptijd van 4 jaar. 

Uitbreiding vervoerspakket

Het winnen van de opdracht past goed in de strategische doelen die Munckhof gesteld heeft. Jos Poortinga, directeur van Munckhof licht toe: ”Munckhof heeft zich de afgelopen jaren nadrukkelijk ontwikkeld als een landelijke specialist in het regisseren van personenvervoer. Met het winnen van deze opdracht boren we een nieuwe regio aan waar we actief zijn op het gebied van leerlingenvervoer.” 

Uitvoering in de regio

Voor de uitvoering van de routes zal Munckhof samenwerken met lokale vervoersbedrijven in de regio. “Zoals gezegd is Munckhof gespecialiseerd in het regisseren van vervoer. Vanuit het Munckhof MobiliteitsCentrum in Horst plannen we de routes en stellen we onder andere rapportages op over de efficiëntie en kwaliteit van het vervoer. De uitvoering van de routes brengen we onder bij vervoerders in de regio die handelen conform dezelfde kwaliteitseisen als Munckhof.” aldus Poortinga.

Deel deze pagina
Meer blogs lezen?