18-01-2017

Internationalisering

Studiereizen voor scholieren zijn erg belangrijk om de ontwikkeling van leerlingen te stimuleren. Ze dragen bij aan de internationalisering op jouw school voor jouw leerlingen.

Een schoolreis naar een Europese bestemming is een uitgelezen kans om kennis te maken met andere culturen. Neem je leerlingen bijvoorbeeld mee naar Londen of Berlijn. Ook kunnen ze door deze internationale excursie ervaringen op doen die bijdragen aan ieders persoonlijke groei.

Internationalisering wordt steeds belangrijker in de Nederlandse onderwijsprogramma’s. Dit kan in de vorm van georganiseerde studiereizen, maar ook door een uitwisseling te organiseren. Op die manieren kunnen jongeren de andere taal in de praktijk brengen en komen ze in aanraking met de dagelijkse gang van zaken in bijv. Groot Brittannië. Zo is een siësta in landen als Spanje en Portugal erg normaal, to have your tea (diner) bij een Engels gastgezin of wordt de geschiedenis verteld door je Duitse gastgezin. Een ervaring die veel indruk maakt bij jongeren!

Graag verzorgen wij een complete studiereis die op maat gemaakt is voor de doelgroep. Neem voor meer informatie contact met ons op of vul ons offerteformulier in. 

Deel deze pagina

Offerte

Bestemmingsinformatie




Accommodatie


Reisperiode





Reisdata flexibel*

Aantallen





Type vervoer



Adresgegevens


Aanhef*








Best bereikbaar op:*

Munckhof hecht veel waarde aan uw privacy. Lees ons privacy statement voor meer informatie.