Historizon

Wat wij zeer prettig en geruststellend vinden, is dat de kwaliteitskeurmerken adequaat worden bijgehouden.

Historizon is in Nederland de marktleider voor historische reizen. Deze reizen hebben altijd een spannende relatie met de geschiedenis van Nederland en vinden plaats in Nederland zelf, in Europa en overzee naar landen en streken waar Nederlandse herinneringen te vinden zijn. Historizon biedt haar klanten in de eerste plaats een kwalitatief hoogstaande reis, waarbij het thema door deskundige hoogleraren, historici en schrijvers uitbundig wordt toegelicht. Niet minder belangrijk is het verzorgende aspect waarbij service en veiligheid sleutelwoorden zijn.

Touringcarvervoer en vliegtickets

Piet Segers, directeur van Historizon: “Inmiddels al weer heel wat jaren geleden kwamen we in contact met Munckhof. In eerste instantie voor ons busvervoer. We hebben namelijk bij de start van ons bedrijf besloten om zo weinig mogelijk logistieke diensten in eigen beheer te gaan doen, maar een partij te zoeken die dit kwalitatief hoogstaand voor ons kan organiseren. Munckhof heeft dit waar gemaakt! We werken met Munckhof samen op het gebied van busvervoer in Europa en vliegtickets voor bestemmingen in Europa en de rest van de wereld. Op dit moment kijken we samen naar de mogelijkheden om ook aanvullend taxivervoer voor onze klanten van thuis naar de vertrekplaats te verzorgen.”

Kwaliteitskeurmerken

“Wat opvalt bij Munckhof is de flexibiliteit en snelle responstijd bij aanvragen. Ook alternatieven zijn altijd bespreekbaar. Er wordt zoveel mogelijk een vaste chauffeur ingezet. Dit maakt de realisatie van reizen een stuk eenvoudiger. Bij vliegreizen krijgen we reminders wanneer bepaalde termijnen verlopen. Dit voorkomt financiële schade bij ons. Wat wij ook zeer prettig en geruststellend vinden, is dat de kwaliteitskeurmerken adequaat worden bijgehouden.”

www.historizon.nl

Wilt u meer weten over onze service en diensten?

Maak een afspraak

Deel deze pagina
Historizon reis
Meer blogs lezen?
Paul Timmermans
Paul Timmermans
Vragen of meer info?
Mail mij