Tallinn, een verrassende bestemming voor uw incentive

Steden die zich ruimschoots bewezen hebben als populaire incentive-bestemming zijn Londen, Berlijn en Parijs. Er zijn echter ook bestemmingen die in mijn ogen nog niet de aandacht krijgen die ze verdienen.

Op slechts twee uur vliegen van Amsterdam ligt bijvoorbeeld Tallinn, de hoofdstad van Estland. Een mooie stad die zeer geschikt is voor een zakelijke of informele incentive.

Unesco wereld erfgoedlijst

Tallinn is een verrassend moderne stad met een charmant middeleeuwse uitstraling. Het oude centrum van Tallinn staat op de wereld erfgoedlijst van UNESCO en heeft mooie gebouwen, gezellige pleinen en een goed intact gebleven stadsmuur met 26 wachttorens. Een wandeling door het oude centrum lijkt op een bezoek aan een openluchtmuseum.

Modern Tallinn

Tallinn is echter ook zeer eigentijds. U vindt er moderne hotels met stijlvolle interieurs en uitgebreide Wellness faciliteiten. High Tech en Tallinn worden in een adem genoemd. Zo is Skype ontwikkeld in Estland en kunt u het ICT demo centrum bezoeken waar men u graag alle ontwikkelingen vertelt op het gebied van ICT. Een groot voordeel: de stad biedt u gratis Wifi aan op alle publieke plaatsen!

Of u nu op zoek bent naar een zakelijk of informeel incentive programma, Tallinn heeft voor ieder wat wils!

Ilona Brummans
Ilona Brummans
Senior Travel Consultant
Deel dit artikel

Plaats uw reactie!

Naam*

E-mail*

Bericht*