Magnifica. De Business class van Alitalia: Magnifica, is Alitalia's merknaam voor zijn lange afstandsvluchten.

Alitalia kreeg dit jaar twee prijzen Amerikaanse tijdschrift Global Traveler: voor de eerste keer de award “Best Business-Class Seat Design” en voor de negende opeenvolgende editie de award “Best Airline Cuisine”

Ook op de grond een exclusieve ervaring: Geniet van een bevoorrechte behandeling ook op de luchthaven met SkyPriority.

Hiermee kunt u profiteren van de prioriteit incheckbalies, beveiligingsstroken en instappoorten. Toegestane baggage van elk 32Kg. Bovendien krijgt u toegang tot onze lounges "Casa Alitalia" en de lounges van onze Sky Team-partners.

Comfort aan boord: Magnifica biedt full-flat bedstoelen in leer van Poltrona Frau die uitgerust zijn met massagefuncties en gratis WiFi (50 MB). De opstelling in de Business Class is in een 1-2-1 opstelling, waardoor elke reiziger aan het gangpad zit.

Een bijzonder ontspannen cabine, dankzij een verlichtingssysteem met verlichting die varieert in intensiteit en kleur, afhankelijk van het tijdstip en de fasen van de reis op de nieuwe A330's.  

Alle Magnifica-menu's zijn ontworpen in samenwerking met Gambero Rosso, 's werelds leider op het gebied van Italiaans eten en wijn.

  Deel dit artikel

Plaats uw reactie!

Naam*

E-mail*

Bericht*