Door de bomen het bos niet meer zien

Reisagenten, vliegmaatschappijen, hotels, autoverhuurbedrijven en visumdiensten. Allemaal hebben ze hun eigen facturatie en datavoorziening als het gaat om zakenreis gerelateerde uitgaven. Door de diversiteit aan systemen en processen is het een grote uitdaging om de controle en het overzicht te behouden. Of is dat toch makkelijker dan vaak gedacht wordt?

Hoe zou het zijn als we géén separate facturen meer ontvangen, maar we meer overzicht en inzicht krijgen op alle reis gerelateerde uitgaven, we de datakwaliteit aanzienlijk kunnen verhogen, er maatwerk in rapportages en facturen mogelijk is en we ons reisbeleid beter kunnen controleren en hierop kunnen sturen?

Ik hoor u denken: ‘Is dit allemaal mogelijk’? Het antwoord hierop is: ‘Dit is absoluut mogelijk’!

Bij de Travel Management Companies zijn er verschillende betaaloplossingen beschikbaar welke u en uw organisatie kunnen helpen bovenstaande tot realiteit te brengen en hierdoor een tijds- en kostenbesparing te realiseren. Daarnaast kunt u door middel van betrouwbaar inzicht in soorten reiskosten optimaal sturen op uw reis- en inkoopbeleid.

Munckhof Business Travel helpt u graag bij het inzichtelijk en relevant maken van de diverse oplossingen en bij het maken van de juiste keuzes voor uw organisatie. Op deze manier zorgen wij er gezamenlijk voor dat úw Total Result of Travel verbeterd wordt en dat u ‘door de bomen het bos weer ziet’.

Bas de Smit
Bas de Smit
Result Manager
Deel dit artikel

Plaats uw reactie!

Naam*

E-mail*

Bericht*